5314

Villámkár – Túlfeszültség – Beázás

Villám csapott a házába? Beázott? Tönkrement elektromos készüléke? Van megoldás!

Viharkár
Hivatalos szakvélemény kiállítása
Villámcsapás
Túlfeszültségett kapott készülékek szervizelése
Beázás
Beázott készülékek Javítása
Túlfeszültég elleni védelem
Korszerű okos megoldások
Segítségnyújtás bárhonnan bárkinek
Keressen minket bizalommal munkaidőben megoldást találunk a problémájára
Gyors és Biztonságos
Egy napos kiszállítás, biztonságos szállítás
18
A nyári időszakban egyre gyakoribbak a villámjelenségek, és a villámcsapás okozta károk.
A káresemények gyakoriságának növekedése kisebb részben az időjárásnak, nagyobb részben az építési technológiáknak és a műszaki berendezések változásának köszönhető. Másrészt energiatakarékos, általában integrált áramköröket tartalmazó műszaki berendezések (elektronikusan vezérelt ipari gépek, elektronikai háztartási eszközök, számítástechnikai és szórakoztató elektronikai eszközök) zavarérzékenysége megnövekedett, ezért a hálózatokon (erősáramú, kábel TV, telefon stb.) fellépő túlfeszültség impulzusok egyre gyakrabban okozhatják meghibásodásukat. Ha bekövetkezett a káreset keressen minket bizalommal, megoldást találunk a probléákra.
Szakszerű villámvédelmi intézkedések
Hogyan védekezhetünk a villámkárok ellen. A károk bekövetkezési valószínűsége szakszerű villámvédelmi intézkedésekkel jelentős mértékben csökkenthető:

A villamos és elektronikus készülékek meghibásodásával szemben (a gyakran másodlagos villámvédelemként említett) ún. többlépcsős túlfeszültség-védelmi rendszer nyújt védelmet. Kivételes esetekben azonban a védelmi intézkedések ellenére is okozhat kárt a villámcsapás.

1. A zivataros időkben maximális védelmet nyújthat, ha a digitális eszközeinket áram és feszültségmentesítjük, egyszerűen kihúzzuk a dugaljból. Valamint a beltéri egység antennáját is érdemes lecsatlakoztatni. Ezzel elkerülhető, hogy a villám másodlagos hatásaként impulzusszerűen megjelenő feszültségcsúcsok tönkre tegyék értékes berendezéseinket.

2. Vizsgáltassuk felül a „villámhárítónkat”. A szakemberek megvizsgálják a felfogók állapotát, helyzetét, a levezetők, eltartó felfüggesztők helyzetét, milyenségét, valamint a földelők földelési ellenállásának értékét. Ahol nincs villámhárító, oda a tűzesetek elkerülése érdekében azonnal telepíteni kell a megfelelő eszközöket.

3. Cégünk olyan elosztókat forgalmaz, amelyekben van túlfeszültség levezető. Érdemes egy drágább készülékre beruházni. Egy megfelelő túlfesz. levezető  teljes biztonságot garantál. Léteznek ugyan extrém esetek, amikor ez sem véd meg, de 99 százalékban biztosak lehetünk.

4. Nézzük át lakásbiztosításunkat, fedezetet nyújt-e villámkárok esetére. Ha igen, vizsgáljuk meg alaposan a konstrukciót, ha nem vagyunk biztosak benne hogy mire terjed ki pontosan, kérjük ki biztosítási szakember tanácsát.

16

Online Ügyfélszolgálat

+3630/237-5702

Viharkárral - Túlfeszültséggel - Beázással kapcsolatos segítségnyújtás

Image module

Mindenre van megoldás! Cégünkel arra törekszünk hogy minden esetben megtaláljuk a lehető legkorszerúbb, legeredményesebb megoldást egy adott problémára. Innováció, szakértelem, pontosság, gyorsaság és hitelesség. Önökért dolgozunk egy közös cél érdekében.

Koltai Norbert
Image module
SZERVIZ ÁTVEVŐPONT ÉS MINTABOLT

8200 Veszprém Kossuth u. 8.
Bástya Üzletház Félemelet
Nyitvatartás:
H-P 9:30 – 18:00
Szo 9:00 – 12:00

Elérhetőségeink:
Telefon: +3630/237-5702
Email: sdhszerviz@gmail.com
SDH SZERVIZ KÖZPONT

8200 Veszprém Radnóti tér 2.

Nyitvatartás:
H-P 9:30 – 18:00
Szo 9:00 – 12:00FŐOLDAL

VIHARKÁR

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

INGYENES CSOMAGKÜLDÉS

WEBÁRUHÁZ

BEVIZSGÁLÁSI DÍJAK

2018 SDH Katalógus