fbpx

Rólunk

Smart Device HungarySDH SZERVIZ

SDH Szerviz Szolgáltatói megoldások. Ipari, Nagyválallati, Lakossági elekrtonikai szerviz szolgáltatások. Informatikai, marketing fejlesztések. Eszköz beszerzések. Egyéb Informatikai szolgáltatások.

a fragment of computer hardware components. powerful cpu on a chip
20210129_130228

Cégünk 2018-ban alakult. Célkitűzésünk az volt, hogy meglévő és új partnereink bizalmát megőrizzük, szolgáltatásaink fejlesztésével versenyelőnyt szerezzünk. Ipari, nagyvállalati és lakossági ügyfeleket is kiszolgáljunk. Nagyvállalati szerviz rendszer szolgáltatásokat nyújtsunk. A meghibásodott eszközök szervizelését azonnal, vagy rövid határidővel, az elvárható legmagasabb minőségben végezzük, ezért dinamikusan növekszik az elégedett ügyfeleink, partnereink száma. Jelenleg az alábbi márkáknak vállaljuk részben garanciális, és garancián túli szervizét, adminisztrációját, kezelését, kizárólag gyártói alkatrészháttérrel:
Alcatel, Alterco (MyKi), Blaupunkt, Boway, Bullitt Group (CAT, Land Rover, Eastman Kodak), GoPro, Huawei, Lenovo, LG, Oppo, (Samsung kizárólag fizetős keretek között), One Plus, Xiaomi, Sony, Akai,  Leagoo, Doogee, Nokia, Dell, Asus, HP, Stb. A Smart Device Hungary Kft, nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező, értékesítő, hardveres és szoftver technikusokból megalakult társaság, mely azzal a céllal jött létre, hogy az elektronikai piac teljes skáláját felölelve, célterületekre szakosodott munkatársakkal, valamint megbízható, kipróbált szolgáltatói háttérrel segítse az ügyfelei mindennapjait. Sikerünk titka, hogy foglalkozásunk szabad megválasztásából adódóan, a hobbink a munkánk. Hivatástudattal párosítva mindezt, folyamatos tanulásra, újabb területek megismerésére, elsajátítására késztet minket. Vásárlóink és megbízóink a tőlünk megszokott figyelmességen túl, minden eszközhöz megkapják a megfelelő megoldást, háttér információt, legyen az hardveres vagy szoftveres eredetű probléma. Folyamatosan keresve és figyelve a piac igényeit, a legfejlettebb technológiákat, ügyfeleink jelentős piaci előnyhöz juthatnak szolgáltatásaink igénybe vételével.


GARANCIÁLIS ÁTVEVŐ ÉS SZERVIZ

Milyen márkákat javtunk és továbbítunk garaniális idő alatt és után? *

* A teljesség igénye nélkül. Amennyiben nem találja a javítástra szánt készülékének márkáját, kérjük keressen meg minket elérhetőségünkön.

Cégünk 2018-ban alakult. Célkitűzésünk az volt, hogy meglévő és új partnereink bizalmát megőrizzük, szolgáltatásaink fejlesztésével versenyelőnyt szerezzünk. Ipari, nagyvállalati és lakossági ügyfeleket is kiszolgáljunk. Nagyvállalati szerviz rendszer szolgáltatásokat nyújtsunk. A meghibásodott eszközök szervizelését azonnal, vagy rövid határidővel, az elvárható legmagasabb minőségben végezzük, ezért dinamikusan növekszik az elégedett ügyfeleink, partnereink száma. Jelenleg az alábbi márkáknak vállaljuk részben garanciális, és garancián túli szervizét, adminisztrációját, kezelését, kizárólag gyártói alkatrészháttérrel:
Alcatel, Alterco (MyKi), Blaupunkt, Boway, Bullitt Group (CAT, Land Rover, Eastman Kodak), GoPro, Huawei, Lenovo, LG, Navon, Oppo, (Samsung kizárólag fizetős keretek között) , One Plus, Xiaomi, Sony, Akai, A4tech, Leagoo, Doogee, Nokia, Dell, Asus, HP, Stb. A Smart Device Hungary Kft, nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező, értékesítő, hardveres és szoftver technikusokból megalakult társaság, mely azzal a céllal jött létre, hogy az elektronikai piac teljes skáláját felölelve, célterületekre szakosodott munkatársakkal, valamint megbízható, kipróbált szolgáltatói háttérrel segítse az ügyfelei mindennapjait. Sikerünk titka, hogy foglalkozásunk szabad megválasztásából adódóan, a hobbink a munkánk. Hivatástudattal párosítva mindezt, folyamatos tanulásra, újabb területek megismerésére, elsajátítására késztet minket. Vásárlóink és megbízóink a tőlünk megszokott figyelmességen túl, minden eszközhöz megkapják a megfelelő megoldást, háttér információt, legyen az hardveres vagy szoftveres eredetű probléma. Folyamatosan keresve és figyelve a piac igényeit, a legfejlettebb technológiákat, ügyfeleink jelentős piaci előnyhöz juthatnak szolgáltatásaink igénybe vételével.


ÁTVEVŐPONT MINTABOLT

Alkalmazkodva a sajnálatos COVID 19 világjárványhoz, folyamatos kontroll mellett betartva a kötelező és azon felüli előírásokat, zavartalanul üzemelt szervizünk a pandémia kezdete óta.

H-P: 8:00 – 18:00
Szombat: 8:00 – 12:00
Vasárnap: Zárva

Egyéb Információk

Átvevőpontunk-mintaboltunk Központi szervizünk Veszprém belvárosában, a Jutasi u. 3. szám alatt található. Üzletünkben képzett ügyfélszolgálatos kollégáink végzik a beérkezett készülékek előzetes felvételét, regisztrálását. Folyamatos ügyfélkapcsolatot tartva, ügyfeleink értesítést kapnak a szervizbe adott készülékeik állapotáról, igény szerint speciális szoftvert biztosítva a leadott készülékek azonnali nyomonkövetéséről. Ügyfeleinknek lehetőségük van a személyes konzultáció mellett, postai úton, csomagként beküldeni a meghibásodott készülékeiket. Emellett mintaboltunkban lehetőség van megtekinteni új termékeket, melyeket részben, mint megvásárolható mintatermékek tartunk készleten.

FOLYAMATOS FEJLŐDÉSBEN

Folyamatosan növekvő tendenciát mutató készülék szervizeléseink, növekvő ügyfélkörünk, kiszolgálására cégünk kitűzött céljait követve, szervizünk bővítése mellett döntött. Célunk egy modern, minden tekintetben a világ vezető szervizeinek mintájára, a jelenleg elérhető legmodernebb, legmegbízhatóbb gépek, eszközök mellett, teljes ESD védelemmel ellátott munkateret biztosítani, ezzel megnövelni a jelenleg is kiemelkedő kapacitású szervizünket.

HUMÁN MUNKAERŐ KÉPZÉS

Mindenre kiterjedő korszerű eszközök mellett elhatározásunk új humán munkaerő pótlása, oktatása. Jelenleg négy főt alkalmazunk szervizes munkakörben, kollégáink 8-12 év feletti szakmai gyakorlattal rendelkeznek a telekommunikációs, informatikai, háztartási berendezések szervizelése terén. Emellett auditált szervizek, kollégák segítik mindennapos munkánkat. Informatikai fejlesztéseink 20 évnél régebbi múltra tekintenek vissza.

APPLE IRP SZERVIZ

Cégünk 2021-től hivatalos szerződést írta alá az APPLE vállalattal. Az SDH szerviz immáron eredeti APPLE alkatrészekkel javítja Iphone, Macbook, Imac készülékeiket. Emellett külön kérésre OEM alaktrészeket is beépít.

Célkitűzéseink

3 éves tervünk, további átvevőpontok, és egy szervizhálózat létrehozása. Megcélozva a megyeszékhelyeket és a főbb nagyvárosokat, és a szomszédos országokat. Továbbá célunk az elektronikai szektor meglévő és új cégeinek eszközeit, termékeit forgalmazni és szervizelni.

SDH Hálózat

Új Parnerek

Munkaerő Képzés