fbpx

Programozói hackathon indul, 15 millió forintos startuptámogatás is hazavihető

Programozói hackathon indul, 15 millió forintos startuptámogatás is hazavihető

Az ArubaCloud, Európa egyik vezető felhőszolgáltatója együttműködésben az ITBUSINESS-szel, Magyarország vezető B2B informatikai kiadójával izgalmas programozói hackathont szervez egyetemisták számára. A verseny célja a tehetséggondozás és a magas szakmai színvonalú versengés elősegítése, ahol a hallgatók lehetőséget kapnak tudásuk összemérésére és innovatív projektek fejlesztésére.

Az ArubaCloud–ITBUSINESS Programming Hackathon Challenge 2023 (ACITB–PHC 2023) versenyen aktív hallgatói státusszal rendelkező egyetemisták három–ötfős csapatai vehetnek részt. A jelentkezési határidő július 31-én lejár, ezért a leendő résztvevőknek érdemes minél hamarabb jelentkezniük a weboldalon.

A verseny fődíjaként az ArubaCloud

15 millió forint értékű startuptámogatást ajánl fel, amely segíti a nyerteseket abban, hogy álmaik vállalkozását elindíthassák.

Emellett az ArubaCloud kivételes élményt nyújt a nyertes csapatnak, ugyanis teljes ellátással kiutaztatja őket a SuperBike Világbajnokságra, ahol izgalmas motorversenyeket tekinthetnek meg.

A programozói hackathon lehetőséget teremt a fiatalok számára, hogy kreativitásukat, tehetségüket, és szaktudásukat demonstrálják, valamint kapcsolatokat építsenek az iparág kiemelkedő szereplőivel.

A hackathon szervezői kiemelik, hogy a verseny szakmai lehetőségeket is biztosít a résztvevők számára. A hackathon során a fiatal programozók tapasztalatot szerezhetnek az adott területen, valamint lehetőségük nyílik a mentoroktól és szakemberektől való tanulásra és visszajelzésekre.

Az ITBUSINESS és az ArubaCloud közös célja az innováció előmozdítása és a tehetséges egyetemisták támogatása a technológiai szektorban.

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük